BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Котел обяви обществени поръчки за изграждане на нова детска градина и за пристройка към училището в с. Градец


Снимка: Фейсбук профил

Сливенската община Котел обяви две обществени поръчки за строителство на обекти в сферата на образованието за местното село Градец. Едната е за изграждане на нова детска градина в селото, а другата за присторяване на сграда към основното училище в село Градец, както и благоустрояване на дворното му пространство.

Офертите по обществената поръчка за инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за изграждане на нова детска градина и котелно в село Градец се подават до 10 май т.г. Прогнозната стойност е 1 519 180,00, без ДДС.

Според описанието на поръчката, става въпрос за целодневна детска градина с 4 групи по 23 деца от 3 до 6 години. Сградата трябва да е със застроена площ – 873.88 кв.м и разгъната застроена площ- 1937.00 кв.м, а котелното да е на твърдо гориво и застроена площ – 80.51 кв.м. В двора са предвидени физкултурна площадка с площ 150м², площадка за сюжетно-волеви игри, с площ 120м², площадка за конструктивни игри с площ 100м², площадка за подвижни игри с площ 140м² и площадка за тихи занимания с площ 60м². Всички свободни площи трябва да са затревени.

До 6 май пък се приемат офертите по поръчката за инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за пристрояване на основно училище „Кап. Петър Пармаков“, в село Градец и благоустрояване на дворното му пространство. Прогнозната стойност на тази поръчка е 673 689,57, без ДДС. Според публикуваните доументи, става въпрос за пристройка към съществуваща двуетажна сграда. На всеки от етажите е предвидено да има по две класни стаи за по 28 ученика, сервизни помещения и асансьор. Предвидената застроена площ е 202.84 кв.м., а разгъната застроена площ- 426.72.00 кв.м. В техническата документацията е описано и котелно помещение на твърдо гориво.

Източник: zaistinata.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!