BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинските служители от „Здравеопазване“ в Габрово с паричен бонус, ако помагат в болниците

Общинските служители от „Здравеопазване“ в Община Габрово, които работят в подкрепа на габровските болници, ще получават допълнително възнаграждение от 40 лева на ден, съобщават от местната администрация.

Тъй като посещенията в детски градини, детски ясли и присъствените учебни занятия са преустановени, работещите в здравните кабинети там могат да помагнат на колегите си в болниците, за да облекчат голямата им натовареност.

Заради усложнената епидемична обстановка, лечебните заведения в Габрово се нуждаят от подкрепа за обезпечаване на дежурства в различни отделения. МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ и СБАЛББ – Габрово са отправили молба към тях да бъдат пренасочени медицински специалисти, болногледачи и друг помощен персонал.

Габрово Daily вече писа за медицински специалисти от училищните и детски заведения в Габрово, които са се отзовали на призива на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!