BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отрицателни резултати за коронавирус от Габрово

Отрицателни са резултатите от тестовете за коронавирус, изпратени от Габрово, но броят на хоспитализираните в страната заради съмнения за заболяването се увеличават, съобщават от БНТ. Също отрицателни са били и резултатите от Пловдив, Сливен, както и на двама души от Военномедицинска академия в София. Днес се очакват пробите от Русе, Бургас и Сливен да пристигнат в София.

Повече от 60 000 души са били проверени на входовете и изходите на нашата граница за изминалото денонощие. На този етап няма потвърдени случаи на заразени нито в Румъния, нито в Сърбия, посочват още от националната телевизия.

Министерството на здравеопазването публикува информация за новия Коронавирус – как се разпространява, какви са симптомите, как да предотвратим инфекция, кой може да бъде изследван и др. Габрово Daily обобщи полезната информация в отделна статия – четете тук.

Материалът Отрицателни резултати за коронавирус от Габрово е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!