BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Път в с. Троян, ремонтиран преди 2 месеца за 700 хил. лв. беше разкопан заради водопровод

Разкопаната само месеци след ремонта улица.
Снимки: Иван Атанасов

Само два месеца след като със 700 хил. лева бе ремонтиран път в село Троян, Симеоновградско, той беше разкопан отново. Причина – спукан водопровод, който не е бил подменен при рехабилитацията на шосето.

След като отстраниха аварията, от ВиК са обезпокоени, че тя няма да бъде последната, защото при валирането на настилката вибрациите от валяка са компроментирали етернитовия водопровод.

Ремонтът на този селски път, на който живее кметицата, започна през ноември миналата година и бе квалифициран като авариен, макар че състоянието му не бе трагично.

В строително-монтажните работи бяха включени много видове дейности, но за подмяна на водопровод не се споменаваше.

Това е краят на ремонтираната улицата. Вдясно от нея е мостът, който ще бъде ремонтиран, а до него е този, който всъщност се използва.

Сега предстои авариен ремонт за 878 хил. лв. лева на разбит мост, въпреки че до него има изграден друг, който върши същата работа и до него води асфалтов път.

Източник: zaistinata.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!