BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Справедливост и сигурност – програмата на МК „ВМРО – БНД“ (ВМРО-БНД, СДС)

Листа с общински съветници на Местна коалиция „ВМРО – Българско национално движение“ (ВМРО – БНД, СДС)

Програма на МК „ВМРО – Българско национално движение“ (ВМРО-БНД, СДС) за управление и развитие на гр. Габрово:

 1. Стимулиране и привличане на инвестиции в града и общината. Създаване на подходяща бизнес среда за всички предприемачи и пълно съдействие за реализация на техните проекти.
 2. Създаване на сигурна и безопасна градска среда. Ред, дисциплина и контрол за спазването на наредбите и законите от всички граждани, без толериране на някои групи от тях.
 3. Габрово – средище на единение, духовност, знание и традиции и същевременно център на високо технологична индустрия и дигитална икономика.
 4. Местни референдуми и допитвания до гражданите по въпроси от значим обществен интерес. Диалог с хората за стимулиране на гражданското участие в управлението.
 5. Нулева толерантност към корупцията на всяко ниво. Отговорност и прозрачност в действията на общинската администрация.
 6. Качествено образование в дух на родолюбие, национално достойнство и съхраняване на българщината и професионално съобразено с изискванията на съвременното технологично развитие.
 7. Чувствително увеличаване на бюджета и реална подкрепа за спорт, култура, отдих и туризъм, фолклорни традиции, както и поддържането и опазването на културните, историческите и архитектурните паметници в Общината.
 8. Водене на справедлива социална политика и социална защита, ефективно и гарантирано здравеопазване.
 9. Бързи и улеснени административни процедури. Подобряване и дигитализация на услугите. Чувствително повишаване на компетентността на администрацията на Община Габрово.
 10. Разработване и реализация на проекти за развитие и подобряване на градската среда, общинската инфраструктура, транспорта и благоустройството на града. Пълен контрол по качеството на изпълнението на обществените поръчки.
 11. Засилване на взаимодействието на всички нива между местната власт, бизнеса, неправителствения сектор и гражданите.
 12. Национална и международна реклама на Габрово и популяризирането на града като място за развитие на различни видове туризъм. Участие в държавни и Европейски програми за археологически проучвания и разкопки.

Платена публикация съгласно договор за отразяване на предизборната кампания. Материалът е предоставен от предизборния щаб на МК „ВМРО – Българско национално движение“ (ВМРО – БНД, СДС).

Медията предоставя едни и същи условия за отразяване на предизборната кампания на всички регистрирани за участие в изборите за общински съветници и кметове в Габрово на 27 октомври 2019 г. За повече информация се свържете с нас на editor@gabrovodaily.info.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Материалът Справедливост и сигурност – програмата на МК „ВМРО – БНД“ (ВМРО-БНД, СДС) е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!