BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шестима кандидати са допуснати до участие в конкурса за директор на Телевизия Шумен


Изображение: логото на ТВ Шумен

Шестима кандидати са допуснати до участие в конкурса за директор на Телевизия Шумен. Това са Даниел Труфчев, Светлана Крумова, Станимир Савов, Даниел Малев, Деян Герговски и Асен Масларски, съобщиха от Общината.

Всички кандидати имат опит в областта на медиите и телевизионната продукция. Според правилата за провеждане на конкурса те трябва да разработят и защитят Програма за развитие на ОП „Общински медиен център“ за период от три години.

Конкурсът ще се проведе на 28 април, сряда, от 9.00 часа в зала 203 на Община Шумен.

Конкурсът беше обявен след като досегашният тв-шеф Георги Софронов подаде оставка. Общинските съветници на Шумен го критикуваха, че не е изпълнил програмата, с която е бил назначен на поста.

Съветникът Даниела Русева пък огласи информация за рекламен договор на телевизията с Шуменския университет на стойност над 5000 лв., осигурен от сестрата на тв-шефа, която за него е получила комисионна от 1600 лв.

Източник: zaistinata.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!