BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Битакът в Севлиево пак ще се провежда

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 10 декември 2021 г. провеждането на битака в Севлиево се възобновява в района на панаирната площадка. Пазарът за промишлени стоки ще бъде по традиция в петък. В същия район ще бъде и петъчният пазар за земеделска продукция, съобщават от Община Севлиево.

„Общински пазари“ ЕООД се ангажира със създаването на необходимата организация за стриктно спазване на противоепидемичните мерки и изискванията за разположение на щандовете, носене на предпазни маска от граждани и търговци, както и спазване на необходимата дистанция между тях.
Кооперативният пазар продължава ежедневната си дейност както досега, при стриктно прилагане на въведените противоепидемичните мерки.

Общинският инспекторат, РУ – Севлиево и другите контролни органи ще проверяват за прилагането на противоепидемичните мерки.

Общинският кризисен щаб призовава гражданите да спазват дистанция, да използват лични предпазни средства, да прилагат всички противоепидемични мерки, да бъдат отговорни към своето здраве и здравето на околните!

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!