BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Граничен полицай е арестуван край Лесово


Илюстративна снимка: mvr.bg

Граничен полицай е арестуван в района на Лесово, съобщи БТА, като се позовава на вътрешното министрество.

Акцията, при която е арестуван, е на дирекция “Вътрешна сигурност” на МВР и Гранична полиция. Освен униформения има задържани и още два души.

Разследващите имат подозрения, че рамата на автомобила, в който са били, може да е манипулирана. По време на акцията е установен и още един автомобил, по отношение на който има същите подозрения.

Проверява се дали граничният полицай е пропускал тези автомобили у нас, уточняват от БТА.

В същото време НОВА ТВ съобщи, че според източници на медията, полицаят е заловен за участие в канал за крадени коли. Арестът е станал в момент, в който той е опитал да изкара от страната два луксозни крадени автомобила. 

Автомобилите се откарват към Елхово. В елховския арест е и задържаният служител на МВР. Тепърва се уточнява има ли други замесени служители на системата на МВР в канала за трафик на коли и кои са те. По непотвърдена информация се проверява връзката на задържания с други негови колеги от “Капитан Андреево”.

Уточнява се още колко крадени автомобила от страната са били изкарани нелегално и колко време продължава тази дейност. До момента за арестувания полицай, не е имало данни за участие в криминални престъпления. Той е от Бургас, а съпругата му уважаван директор на бургаско училище, съобщава Дарик радио.

Източник: zaistinata.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!