BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Недялко Стоев: На Габрово му трябва ново начало

Уважаеми съграждани, Габровци!

Габрово е в центъра на България и от векове е средище на напредничави, образовани и духовни люде. Габрово е сърцето, душата и разумът на България! Габровци са свободни и културни. Габровци са съпричастни и възпитани. Габровци са умни, затова мисля, че ще ме разберат и подкрепят, затова мисля, че ще изберат ново начало за себе си.

Бъдещето на Габрово е заложено на карта! 10-годишното статукво трябва да отстъпи място на нов тип управление. Нека зaедно спечелим за Габрово мястото, което заслужава – на културен, духовен и промишлен център. Център на образование и знания, център на традиции, град, който привлича младите хора.

Това можем да постигнем само с единение и заедност, а не с разделение. Можем, но само ако всички разберат, че на Габрово му трябва ново начало. Ново начало с нови и млади хора в управлението, на които им пука за Габрово. Хора с пламтящи от патриотизъм очи и хора, за които думите чест, достойнство и дълг не са просто думи, а истински ценности! Хора със съвест и морал! Хора със знание и хора със съзнание.

Сред най-тежките проблеми на града е пълзящата „ромизация“, за която предупреждавах с отворено писмо още преди повече от година. Ние не просто трябва да говорим… Ние трябва да изкрещим за проблема с ромите! Защото това не е проблем само на един град или проблем за едно малцинство, а е проблем на цялата ни страна!

НЕ РЕШИМ ЛИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ, ОБРАЗОВАНИТЕ ЩЕ ЗАМИНАВАТ, А НЕГРАМОТНИТЕ ЩЕ СЕ УМНОЖАВАТ!

Всички сме наясно, че решението на демографската криза в града ни ще се постигне с грижа за младите, умни и образовани хора. А те ще останат тук или ще се завърнат, само ако се осъществи пълна промяна на социално-икономическата среда в Габрово.

В програмата на коалицията, която издигна моята кандидатура за кмет – МК „ВМРО – БНД, СДС“, предвиждаме такава промяна.

Променяме средата за правене на бизнес. Намаляваме препятствията чрез намаляване на бюрокрацията. Увеличаваме прозрачността при възлагане на обществените поръчки и засилваме до крайност контрола по изпълнението им. Използваме всяка възможност за избор на местни фирми.

ОБРАЗОВАНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ, СПРАВЕДЛИВОСТ И СИГУРНОСТ, ДОБРА РАБОТА И ВИСОКИ ДОХОДИ. Убеден съм, че това е правилният път за Габрово!

Уважаеми съграждани! Призовавам Ви да упражните своето право на глас, за да намалим влиянието на етническия, купения и контролирания вот върху изборния резултат! На изборите в неделя – с номер 67 в интегралната бюлетина. Пожелавам Ви да сте здрави, силни и неуморни! И не спирайте да мечтаете!

Недялко Стоев – кандидат за кмет на МК „ВМРО – Българско национално движение“ (ВМРО – БНД, СДС) – Габрово

Платена публикация съгласно договор за отразяване на предизборната кампания. Материалът е предоставен от предизборния щаб на МК „ВМРО – Българско национално движение“ (ВМРО – БНД, СДС).

Медията предоставя едни и същи условия за отразяване на предизборната кампания на всички регистрирани за участие в изборите за общински съветници и кметове в Габрово на 27 октомври 2019 г. За повече информация се свържете с нас на editor@gabrovodaily.info.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Материалът Недялко Стоев: На Габрово му трябва ново начало е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!