BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Таня Христова: Готова съм да продължа напред, защото вярвам, че заедно можем да постигнем повече

Скъпи габровци,

В навечерието на местния вот няма да ви убеждавам в качествата ми на кандидат за кмет на Габрово, нито ще ви припомням как се промениха града и общината през годините. Знам, че вие ежедневно ползвате резултатите от свършеното досега.

Днес искам от сърце да ви благодаря за доверието и да ви уверя, че в тази кампания участвах така, както винаги съм работила – открито, с много енергия, всеотдайност и внимание към всеки един от вас. Срещнах се с много габровци, разказах им за плановете и идеите за развитието на нашата община. Изслушах и запомних всяко предложение, съвет и критика. Благодаря на всички, които ни допуснаха до себе си и не се поколебаха да ни задават трудни въпроси или настоятелно искаха да прегърнем техните проблеми, за да търсим решения. Благодаря на тези, които ни подкрепиха и окуражиха. Искрено благодаря и на другите, които открито ни заявиха, че няма да ни подкрепят.

Предизборна кампания на ПП ГЕРБ Габрово за местни избори 2019. Снимка: ГЕРБ Габрово

Управлението на един град не е административна или чиновническа работа. Да си кмет означава не само да си професионалист, да си подготвен и упорит, но най-вече да намираш единна цел в различните, понякога противоречиви искания на хората. Знам, че очакванията на габровци са големи и така трябва да бъде. Въпросът е да вървим напред, да се развиваме, да създаваме нови възможности. Ако вчера сме построили първия етаж, днес трябва да градим втория. Ако до вчера сме се справяли добре, утре трябва да бъдем още по-добри.

Ако преди години темата беше кога центърът на града ще бъде удобен и приветлив, днес задачата са кварталите и селата.

Ако преди се питахме кога ще има газификация, нови производства, нови улици, ремонтирани училища и детски градини, сега задачите са изцяло нов градски транспорт, нова индустриална зона, високи технологии, иновативни подходи в образованието.

И най-малката несправедливост или проблем на някоя крайна улица са почти толкова важни за мен, колкото и икономическото бъдеще на Габрово.

Предизборна кампания на ПП ГЕРБ Габрово за местни избори 2019. Снимка: ГЕРБ Габрово

След години съвместна работа ме познавате добре. Аз няма да ви обещая да бъда нова, различна или да приличам на някой друг – аз ще продължа да бъда себе си, дори да имам повече опит, повече възможности, повече контакти. Няма да се оправдавам, няма да ви обещавам неща, които няма как да се случат.

За мен Габрово са габровци – предприемчивите и работещи хора, които поискаха повече възможности за труд и развитие, младите, на които трябва да гарантираме отлично образование и сигурно бъдеще, децата, на които трябва да дадем любов и грижа, възрастните хора, на които дължим още подкрепа и уважение.

Доколко съм успяла отново да спечеля Вашето доверие и подкрепа, право на оценка имате само Вие!

Готова съм да продължа напред, защото вярвам, че заедно можем да постигнем повече. Само това е начинът удовлетвореността на габровци да бъде много по-голяма, а напредъкът на Габрово – по-бърз.

На всички габровци пожелавам от сърце да са здрави, да обичат града си и да се гордеят, че пишат страница от съвременната история на Габрово – градът на амбициозните, смели и дръзки хора, които знаят как да сбъдват мечти си с труд, любов и постоянство!

Таня Христова

Платена публикация съгласно договор за отразяване на предизборната кампания. Материалът е предоставен от предизборния щаб на ПП ГЕРБ – Габрово.

Медията предоставя едни и същи условия за отразяване на предизборната кампания на всички регистрирани за участие в изборите за общински съветници и кметове в Габрово на 27 октомври 2019 г. За повече информация се свържете с нас на editor@gabrovodaily.info.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Материалът Таня Христова: Готова съм да продължа напред, защото вярвам, че заедно можем да постигнем повече е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!